YOU ARE NOW!

A Flying Bodies és az ALL CAPS utcaművészeti fesztiválja - a Budapesti Őszi Fesztivál záróeseménye

A jelenben való létezés, a flow, a közösség, az underground kultúra és a megosztás élményét helyezzük középpontba a fesztivál utolsó napján. A városi teret formáló és alkalmazó művészeti ágak jeles hazai kollektívái mutatják meg testközelből, hogyan válhatnak alkotó emberekké a városlakók - urban dance, parkour, street art workshopokon és részvételi előadásokon keresztül.

Fotó: Simon Iringó

Időpont

2021. október 10.
Ingyenes
#tánc #vizuál #zene #Egymástépítők #Együttmozdulók #Várostbelakók #Welcomeculture

A Flying Bodies csapata 2014-es megalakulása óta elkötelezett a parkour, a kortárstánc, az urban dance, a színház és a cirkusz határterületein megvalósuló közösségi projektek életre hívásában. Az ALL CAPS kollektíva 2016 óta fogja össze a magyar urban art/graffiti művészeket, fotósokat, kreatívokat a hazai utcaművészeti kultúra hazai és nemzetközi reprezentálására.

Program:
ALL CAPS Graffiti Jam: 11:00-19:00
Családi graffiti workshop: 11:00-13:00
Hall of Parkour Hungary – Parkour show és workshop: 14:00-15:10
Willany Leó Improvizációs Táncszínház – Nowness: 15:15-16:00
Fogltér Márton – Live act: 16:00-17:00
Jenna Jalonen – You are the wave workshop: 17:00-18:00
Csuzi Márton & Jenna Jalonen, You are the flow részvételi előadás és jam: 18:00-18:40
Dumbits – Dj set: 18:40-20:00
tbs – Dj set: 20:00 –
2021. október 10-én a Budapesti Őszi Fesztivál záró programjaként a Margitszigeti Palackozóüzem udvarán a jelenben való létezés, a flow, a közösség, az underground kultúra és a megosztás lesz fókuszban: a Hall of Parkour Hungary parkour show-val és mindenki számára követhető workshoppal készül a Flying Bodies parkour installációjának tereiben, a jelenidejű FIGYELEMÉRT, a Willany Leó Improvizációs Táncszínház az All Caps kollektíva graffiti művészeivel együttműködve lép fel a jelenidejű ALKOTÁSÉRT, Jenna Jalonen az urban dance és a kortárstánc határán egyensúlyozó, élmény alapú workshoppal készül a jelenidejű belső UTAZÁSÉRT, a You are the Flow című előadás és az utána következő DJ szettek a Dumbits zenei támogatásával pedig a tánc, a parkour és az elektronikus zene világában kínál lehetőséget a művészet és az ember találkozására a jelenidejű EGYÜTTLÉTÉRT.
Ezek mellett pedig lehetőség lesz körömtetoválást készíttetni koliszterin handpoke tetoválóművésznél. A program elsődleges célja, hogy jó legyen ott lenni, az urban és az underground kultúra képviselőivel találkozni, művészetet testközelből átélni, egy italt a chill-zone-ban elfogyasztani, inspirálódni. A workshopok mindegyike szabadon látogatható, előképzettség nélkül. A programon való részvétel ingyenes.
“A tökéletes élmény tehát olyasvalami, ami nem csak úgy megtörténik velünk, hanem inkább mi hozzuk szándékosan létre.”
– Csíkszentmihályi Mihály

Flying Bodies
ALL CAPS
Willany Leó Improvizációs Táncszínház
Collective Dope
Deák 17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galéria
Hall of Parkour Hungary

A Budapesti Őszi Fesztivál produkciója

A program a hatályos járványügyi előírások betartásával látogatható. Az aktuális információkról kérjük tájékozódjon a helyszíneken és a helyszínek weboldalain.

Helyszín

Margitszigeti ásványvíz-palackozó   1138 Budapest, Schulek Frigyes sétány

Margitszigeti ásványvíz-palackozó

1138 Budapest, Schulek Frigyes sétány

Kapcsolódó programok

Táncol a tér is

tánc

Táncol a tér is
Táncművészeti Minifesztivál
(D)open your move fesztivál

tánc

(D)open your move fesztivál
Urban dance és kortárstánc találkozó